Standard Vuokrasello

65.00 / kuukausi

Paranna musiikkikokemustasi valitsemalla Standard Rental -sellosetimme, joka on merkittävä parannus Economy-linjaamme verrattuna. Paketin arvo on vähintään 2500€, kun taas Economy-setin arvo on noin 1600€, joten Standard-sello lupaa entistä rikkaamman matkan musiikin maailmaan.

Pakettiin sisältyy päivitetty sello, jousi ja kotelo, jotka on kaikki huolellisesti valittu niiden edistyneiden suorituskykyominaisuuksien perusteella, sekä premium-luokan pitkän mallinen kotelo, joka tarjoaa parannetun suojan.

Standard-sellomme ovat huolella valittuja ja niiden viritys on tehty ammattitaidolla, mikä takaa ylivertaisen laadun ja erinomaisen soitettavuuden mielenrauhasi takaamiseksi.

Standard Rental -sellopaketissa on kaikki tarvittavat tarvikkeet, jotta voit aloittaa soiton heti. sellon ja sen laadukkaan jousen lisäksi saat korkealaatuisen Kun-olkatuen ja hartsin.

Standard Rental -sellojemme tuottama ääni on vielä rikkaampi ja elävämpi kuin Economy-linjassamme, mikä tarjoaa syvemmän soittokokemuksen soittajalle. Opiskellessasi ja kehittyessäsi musiikkimatkallasi, tämä sello mahdollistaa sinulle laajemman äänialan ja moninaisempia vivahteita.

Standard Rental -sellosetti on täydellinen valinta sinulle, jos etsit hieman edistyneempää ja palkitsevampaa kokemusta. Tämän edullisen ja korkealaatuisen vaihtoehdon avulla olet täysin varustautunut sukeltamaan syvemmälle sellonsoiton ihanaan maailmaan ja nauttimaan musiikin luomisen ilosta.

Vuokrasoittimen sovitus


  • Standard Sellosetti on tehty valikoidusta kuusi -ja vaahterapuusta
  • Käsintehty öljylakkaus ja otelauta ebenpuuta
  • Brazil-puinen tai hiilikuituinen jousi, eebenpuu frossilla
  • How Violins trimmattuna
  • Kevyt kotelo
  • Kantohihna
  • Kielenpidin piakviritimillä
  • Hartsi
  • Sisältää varusteosat

Voit vuokrata soittimen joko vain kuukaudeksi tai niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Vuokramaksut keräävät vuokraluottoa (vuokramaksu = vuokraluotto) . Jopa 18 kk ajan voi kerätä vuokraluottoa, jonka voi hyödyntää 30 päivän kuluessa vuokrajakson lopettamisesta soittimen ostamiseen How Violinsista.

Vuokraluotolla voidaan maksaa JOPA 50% instrumentin ostohinnasta. Jos sinulla on esimerkiksi 500 euron luotto ja haluat ostaa 1000 euron instrumentin, voit käyttää koko luottosi ja maksaa vain 500 euroa. Jos toisaalta valitsisit ostaa 500 euron instrumentin, voisit käyttää vain 250 euroa luotostasi, ja maksat loput 250 euroa soittimesta.