Standard Alttoviulusetti

40.00 / kuukausi

Paranna musiikkikokemustasi valitsemalla Standard Rental -alttoviulusetimme, joka on merkittävä parannus Economy-linjaamme verrattuna. Paketin arvo on vähintään 890€, kun taas Economy-setin arvo on noin 450€, joten Standard-alttoviulu lupaa entistä rikkaamman matkan musiikin maailmaan.

Pakettiin sisältyy päivitetty alttoviulu, jousi ja kotelo, jotka on kaikki huolellisesti valittu niiden edistyneiden suorituskykyominaisuuksien perusteella, sekä premium-luokan pitkän mallinen kotelo, joka tarjoaa parannetun suojan.

Standard-alttoviulumme ovat huolella valittuja ja niiden viritys on tehty ammattitaidolla, mikä takaa ylivertaisen laadun ja erinomaisen soitettavuuden mielenrauhasi takaamiseksi.

Standard Rental -alttoviulupaketissa on kaikki tarvittavat tarvikkeet, jotta voit aloittaa soiton heti. alttoviulun ja sen laadukkaan jousen lisäksi saat korkealaatuisen Kun-olkatuen ja hartsin.

Standard Rental -alttoviulujemme tuottama ääni on vielä rikkaampi ja elävämpi kuin Economy-linjassamme, mikä tarjoaa syvemmän soittokokemuksen soittajalle. Opiskellessasi ja kehittyessäsi musiikkimatkallasi, tämä alttoviulu mahdollistaa sinulle laajemman äänialan ja moninaisempia vivahteita.

Standard Rental -alttoviulusetti on täydellinen valinta sinulle, jos etsit hieman edistyneempää ja palkitsevampaa kokemusta. Tämän edullisen ja korkealaatuisen vaihtoehdon avulla olet täysin varustautunut sukeltamaan syvemmälle alttoviulunsoiton ihanaan maailmaan ja nauttimaan musiikin luomisen ilosta.

Vuokrasoittimen sovitus


  • Standard vuokra alttoviulu-setti on tehty valikoidusta kuusi -ja vaahterapuusta
  • Kiinalainen Cantabile tai vastaava soitin
  • Jousi
  • Olkatuki
  • Kevyt suorakaidekotelo – Kantohihnalla
  • Hartsi
  • Kielenpidin piakviritimillä
  • How Violins trimattuna
  • Savarez Corelli kielisetti

Voit vuokrata soittimen joko vain kuukaudeksi tai niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Vuokramaksut keräävät vuokraluottoa (vuokramaksu = vuokraluotto) . Jopa 18 kk ajan voi kerätä vuokraluottoa, jonka voi hyödyntää 30 päivän kuluessa vuokrajakson lopettamisesta soittimen ostamiseen How Violinsista.

Vuokraluotolla voidaan maksaa JOPA 50% instrumentin ostohinnasta. Jos sinulla on esimerkiksi 500 euron luotto ja haluat ostaa 1000 euron instrumentin, voit käyttää koko luottosi ja maksaa vain 500 euroa. Jos toisaalta valitsisit ostaa 500 euron instrumentin, voisit käyttää vain 250 euroa luotostasi, ja maksat loput 250 euroa soittimesta.

Tämän osion tarkoituksena on antaa karkea arvio siitä, minkä kokoisen soittimen lapsesi tarvitsee. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on vain osviittaa antava arvio. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi suosittelemme kysymään neuvoa How Violinsin henkilökunnalta tai opettajalta ennen soittimen hankintaa.

Mittausohjeet: Lapsesi käsivarren ollessa suorassa ojennettuna alaspäin, mittaa senttimetreissä pituus kaulasta kämmenen keskelle.

Alttoviulun koko Mittaustulos
16"
> 67 cm
15 1/2"
65-67 cm
15"
63-65 cm
14"
59-63 cm
13"
55-59 cm
12"
53-55 cm
11"
< 53 cm