Economy vuokraviulut

25.00 / kuukausi

Economy Rental -viulumme varmistaa, että musiikkimatkasi alkaa hyvin. Valitsemme soittimet käsin ja viritämme ne ammattitaidolla, jotta voimme taata parhaan mahdollisen äänenlaadun, soitettavuuden ja kestävyyden.

Saat soittimesi koteloineen, jousineen, olkatukineen ja hartsineen – kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa soittamisen heti.

Jos olet aloitteleva muusikko ja etsit edullista ja riskitöntä tapaa aloittaa viulunsoiton, Economy Rental -viulumme on erinomainen vaihtoehto. Käsin valitsemamme ja ammattitaidolla viritetyt soittimet takaavat, että saat korkealaatuisen, helposti soitettavan ja kestävän soittimen.

Pakettiimme sisältyvät kaikki tarvittavat tarvikkeet, jotta voit aloittaa soiton heti. Kotelo, jousi, olkatuki ja hartsipala kuuluvat kaikki pakettiin, joten sinulla on kaikki tarvitsemasi aloittaaksesi musiikkimatkasi.

Economy Rental -viulujemme ääni on rikas ja eloisa, mikä antaa aloittelijalle mahdollisuuden kokea koko äänialan heidän opetellessaan soittamaan.

Musiikkimatkaansa aloittelevalle, Economy Rental -viulumme tarjoaa edullisen tavan tutustua musiikin tekemisen iloihin!

Vuokrasoittimen sovitus


  • Economy vuokraviulu-setti on tehty valikoidusta kuusi -ja vaahterapuusta
  • Kiinalainen Divertimento tai vastaava soitin
  • Jousi
  • Olkatuki
  • Kevyt kotelo – Kantohihnalla
  • Hartsi
  • Kielenpidin piakviritimillä
  • How Violins trimattuna
  • Käsintehty spriilakkaus ja otelauta ebenpuuta
  • Pirastro Tonica kielisetti

Voit vuokrata soittimen joko vain kuukaudeksi tai niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Vuokramaksut keräävät vuokraluottoa (vuokramaksu = vuokraluotto) . Jopa 18 kk ajan voi kerätä vuokraluottoa, jonka voi hyödyntää 30 päivän kuluessa vuokrajakson lopettamisesta soittimen ostamiseen How Violinsista.

Vuokraluotolla voidaan maksaa JOPA 50% instrumentin ostohinnasta. Jos sinulla on esimerkiksi 500 euron luotto ja haluat ostaa 1000 euron instrumentin, voit käyttää koko luottosi ja maksaa vain 500 euroa. Jos toisaalta valitsisit ostaa 500 euron instrumentin, voisit käyttää vain 250 euroa luotostasi, ja maksat loput 250 euroa soittimesta.

Viulun käyttö- ja huolto-ohjeet

Ladattava pdf

Tämän osion tarkoituksena on antaa karkea arvio siitä, minkä kokoisen soittimen lapsesi tarvitsee. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on vain osviittaa antava arvio. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi suosittelemme kysymään neuvoa How Violinsin henkilökunnalta tai opettajalta ennen soittimen hankintaa.

Mittausohjeet: Lapsesi käsivarren ollessa suorassa ojennettuna alaspäin, mittaa senttimetreissä pituus kaulasta kämmenen keskelle.

Viulun koko Lapsen ikä Mittaustulos
4/4
> 12
> 61 cm
3/4
10-11
57-60 cm
1/2
8-9
52-56 cm
1/4
6-7
47-51 cm
1/8
5-6
43-46 cm
1/10
4-5
39-42 cm
1/16
3-4
35-38 cm