Economy vuokrasellot

49.00 / kuukausi

Economy Rental -sellomme varmistaa, että musiikkimatkasi alkaa hyvin. Valitsemme soittimet käsin ja viritämme ne ammattitaidolla, jotta voimme taata parhaan mahdollisen äänenlaadun, soitettavuuden ja kestävyyden.

Saat soittimesi koteloineen, jousineen, olkatukineen ja hartsineen – kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa soittamisen heti.

Jos olet aloitteleva muusikko ja etsit edullista ja riskitöntä tapaa aloittaa sellonsoiton, Economy Rental -sellomme on erinomainen vaihtoehto. Käsin valitsemamme ja ammattitaidolla viritetyt soittimet takaavat, että saat korkealaatuisen, helposti soitettavan ja kestävän soittimen.

Pakettiimme sisältyvät kaikki tarvittavat tarvikkeet, jotta voit aloittaa soiton heti. Kotelo, jousi, olkatuki ja hartsipala kuuluvat kaikki pakettiin, joten sinulla on kaikki tarvitsemasi aloittaaksesi musiikkimatkasi.

Economy Rental -sellojemme ääni on rikas ja eloisa, mikä antaa aloittelijalle mahdollisuuden kokea koko äänialan heidän opetellessaan soittamaan.

Musiikkimatkaansa aloittelevalle, Economy Rental -sellomme tarjoaa edullisen tavan tutustua musiikin tekemisen iloihin!

Vuokrasoittimen sovitus


  • Economy vuokrasello-setti on tehty valikoidusta kuusi -ja vaahterapuusta
  • Kiinalainen Divertimento tai vastaava soitin
  • Brazil-puinen/ hiilikuitu jousi, eebenpuu frossilla
  • Kevyt kotelo – Kantohihnalla
  • Hartsi
  • Kielenpidin piakviritimillä
  • How Violins trimattuna
  • Käsintehty spriilakkaus ja otelauta ebenpuuta’
  • Sisältää varusteosat

Voit vuokrata soittimen joko vain kuukaudeksi tai niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Vuokramaksut keräävät vuokraluottoa (vuokramaksu = vuokraluotto) . Jopa 18 kk ajan voi kerätä vuokraluottoa, jonka voi hyödyntää 30 päivän kuluessa vuokrajakson lopettamisesta soittimen ostamiseen How Violinsista.

Vuokraluotolla voidaan maksaa JOPA 50% instrumentin ostohinnasta. Jos sinulla on esimerkiksi 500 euron luotto ja haluat ostaa 1000 euron instrumentin, voit käyttää koko luottosi ja maksaa vain 500 euroa. Jos toisaalta valitsisit ostaa 500 euron instrumentin, voisit käyttää vain 250 euroa luotostasi, ja maksat loput 250 euroa soittimesta.

Tämän osion tarkoituksena on antaa karkea arvio siitä, minkä kokoisen soittimen lapsesi tarvitsee. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on vain osviittaa antava arvio. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi suosittelemme kysymään neuvoa How Violinsin henkilökunnalta tai opettajalta ennen soittimen hankintaa.

Sellojen kokoluokitus on hiukan monimutkaisempi kuin viulujen tai alttoviulujen kohdalla. Oppilaan tulee istua tuolin reunalla siten, että polvet on taivutettu yhdeksänkymmenen asteen kulmaan. Soittimen yläreunan tulee sijoittua rinnuksen (rintalastan) keskiosaan ja viritystapin tulee olla hiukan vasemman korvan yläpuolella. Polvien tulee kevyesti puristaa soittimen alaosaa siten, etteivät reunat painaudu jalkoihin (kulmien tulee olla hieman polvien sisäpuolen yläpuolella). Oppilaan täytyy ulottua vaivatta otelaudan kumpaankin päähän.

Tämä allaoleva taulukko kertoo iän mukaisen koon keskimäärin. Huomaathan, että selloille on olemassa kaksi eri kokojärjestelmää. Suzuki-kokojärjestelmän asteikko on keskimäärin yhden koon pienempi kuin perinteinen eurooppalainen kokojärjestelmä.

Sellon koko Suzuki-kokotaulukko Lapsen ikä
4/4
-
12-13+
3/4
-
10-12
1/2
-
8-10
1/4
1/2
6-8
1/8
1/4
5-6
1/10
1/8
4-5
1/16
1/10
3-4