Mitä teen, jos vuokrasoittimeni kieli katkeaa tai soitin vaurioituu muuten?

Olet täällä:
< Kaikki artikkelit

Suurimman osan vahingoista kattaa kotivakuutus.

Asiakkaat ovat tervetulleita liikkeeseen milloin vain vaihdattamaan katkenneen kielen tai vahingoittuneen soittimen/jousen. Tee korjausta/vaihtoa koskeva tilaus verkkopalvelumme ja oman tilisi kautta tai soittamalla liikkeeseen. Katkenneiden kielien korjaus veloitetaan tilauksen mukaan suoraan verkkotilausvahvistuksen yhteydessä.

Vuokraajan vastuuseen kuuluu vaihdattaa rikkinäiset kielet saman brändin tai samanlaisen laadun mukaisiksi kuin vuokrasoittimessa on alun perin toimitettaessa ollut. Vuokrasoittimen kautta ostettavat kielet veloitetaan ostohinnan mukaisesti.

Vuokraussopimuksen ehtojen mukaisesti ja lisäkulujen välttämiseksi vuokrasoitin tulee palauttaa samanlaisessa kunnossa kuin vuokraamisen aloitushetkellä.

Vuokraaja vastaa itse kaikista lähetyskustannuksista, sekä toimitus-, vaihto- että palautuskustannuksista, joita vuokrasoitin tai jousi tarvitsee. Suurimmassa osassa tapauksista How Violins maksaa toimituskulut ja lähettää korvaavan soittimen vaurioituneen tilalle ja vuokraaja voi käyttää samaa pakkausta lähettääkseen takaisin vaurioituneen soittimen kahden viikon kuluessa.

Soittimien palautusta varten vuokraajille suositellaan käyttämään Postin palvelua peruspalvelumaksuin, joka on usein edullisempaa kuin Postin yrityspalvelumaksut.