FAQ

Tilaus ja toimitus

Milloin tilaukseni saapuvat?
Tilauksesi lähetetään meiltä kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat saapuneet varastoomme. Jos tilauksessasi on sekä kotimaisilta että ulkomaisilta tavarantoimittajiltamme saapuvia tuotteita toimitetaan tilauksesi kahdessa paketissa. Ylimääräisestä toimituksesta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia.
Mistä näen tilaukseni toimitustilanteen?

Kun tilauksesi lähetetään meiltä, saat sähköpostitse toimitusilmoituksen. Jos tilauksesi on lähetetty pakettina, toimitusilmoituksessa on linkki lähetysseurantaan, josta voit seurata Vuokrasoitin-pakettisi kulkua meiltä sinulle. Huomaathan, että kirjelähetyksenä lähetetyt paketit eivät näy lähetysseurannassa.

Miten voin muuttaa tilaukseni noutopaikkaa tai toimitustapaa?
Noutopaikka määräytyy automaattisesti antamasi toimitusosoitteen mukaan eikä sitä toistaiseksi ole mahdollista muuttaa. Postipaketit toimitetaan postin noutopisteisiin. Noutopisteinä toimivat Postit, K-Marketit ja R-Kioskit.

Voit valita tilauksesi toimitustavan kassalla ennen tilauksen vahvistamista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat muuttaa toimitustapaa vahvistettuasi tilauksen.

Mistä voin tarkastella aiempia tilauksiani?
Siirry Oma tili -sivustolle (henkilöikoni oikeassa yläkulmassa) ja klikkaa kohtaa Tilaukseni.

Peruminen ja palautusoikeus

Verkkokaupan tilauksen peruminen

Mikäli perut tilauksesi ja olet maksanut tilauksesi kortilla, palautamme maksamasi summan tilillesi automaattisesti. Jos olet tilannut vain yhden tuotteen ja perut tilauksen, tililtäsi tekemämme varaus perutaan, tavallisesti parin arkipäivän sisällä. Jos poistat tilauksestasi yhden tuotteen, palautetaan sen hinta tilillesi samalla kun lähetämme sinulle muut tilaukseesi kuuluvat tavarat.

Ehdot 

VUOKRASOPIMUS KOKONAISUUDESSAAN

Vuokrasoitin – Soitinvuokraussopimuksen Säännöt ja Ehdot (“Säännöt”)

Ole hyvä ja lue nämä SÄÄNNÖT JA EHDOT (“Säännöt”, “Säännöt ja Ehdot”) läpi huolella. Vuokrasoittimen vuokrauspalvelun pariin pääseminen ja sen käyttäminen riippuvat näiden Ehtojen hyväksymisestä ja noudattamisesta.

1. TERMIT: Minä-muodossa olevat termit kuten “minä”, “minua” ja “minun” viittaavat yhteen tai useampaan henkilöön, joka allekirjoittaa tämän sopimuksen. Termit “te”, “teidän” ja “omistaja” viittaavat Vuokrasoittimeen.

2. SOITTIMEN VUOKRAUS: Soittimet vuokrataan kuukausittain ja maksu suoritetaan etukäteen.

3. EI VUOKRARAHAN PALAUTUKSIA: Ymmärrän, ettei vuokrarahaa palauteta missään tilanteessa. Vuokramaksuja ei voida jakaa suhteellisesti. 1/2 kuukauden veloitukset lukeutuvat “pääomaan”.

4. AUTOMAATTINEN VELOITUS: Vuokra on maksettavissa ainoastaan Luottokortilla ja se erääntyy sovittuna päivämääränä.

5. SUOSTUMUS VELOITUKSEEN: Tilauksen myötä vuokraaja sallii Vuokrasoittimelle kuukausittaisen vuokramaksun ja minkä tahansa muun tämän sopimuksen edellyttämän summan veloittamisen vuokraajan luottokortilta. Tämä sisältää kaikki maksamattomat maksut ja mahdolliset myöhästymismaksut.

6. OMISTAJUUS: Tiedostan, että (a) Minulla ei ole oikeuksia vuokrattuun soittimeen ja että (b) vuokratun soittimen omistajuus säilyy aina omistajalla eli Vuokrasoittimella. Sitoudun olemaan myymättä, välittämättä, kiinnittämättä, vuokraamatta, kuormittamatta, siirtämättä tai muulla tavalla olemaan hankkiutumatta eroon vuokratusta soittimesta ilman Vuokrasoittimen kirjallista lupaa.

7. HÄVIÄMISEN RISKI: Otan täten vastuulleni kokonaisuudessaan vuokrattujen välineiden katoamiseen, varastetuksi tulemiseen, vahingoittumiseen ja tuhoutumiseen liittyvät riskit. Mikäli vuokrattu esine katoaa, sitoudun maksamaan täyden listahinnan (vähennettynä mahdolliset vuokranmaksut). Tiedostan, ettei Vuokrasoitin ole vastuussa mistään häviämisestä tai vahingosta riippumatta siitä, onko ne aiheuttanut Omistajan tai sen välittäjien tai edustajien huolimattomuus tai muu vuokrasoittimeen liittyvä viivästys, pidätys, myöhästyminen, toimittamatta jättäminen, vika, toimintahäiriö tai puutteellisuus.

8. TARKASTUS JA HUOLTO: Vuokrasoitin tarkastaa soittimen ennen sen vuokraamista varmistuakseen siitä,että se on hyvässä soittokunnossa. Sitoudun pitämään soittimen samassa kunnossa kuin missä sen vastaanotin. Ilmoitan teille välittömästi mahdollisesta katoamisesta tai vahingosta ja sovin yksinomaan Vuokrasoittimen/How Violins OY:n kanssa mahdollisista korjauksista. Olen taloudellisesti vastuussa tulipalon, tulvan, varkauden, ilkivallan, laiminlyönnin, onnettomuuden, valtuuttamattomien korjausten, force majeure -olosuhteiden, huolimattoman pakkaamisen ja kuljettamisen tai muun syyn aiheuttamasta korjaustarpeesta.   

9. PERINTÄ: Palautan soittimen välittömästi teille niin pyydettäessä. Mikäli soitinta ei palauteta sovitusti, sitoudun maksamaan täyden ostohinnan sekä muut mahdollisesti maksamatta jääneet kulut. Suostun maksamaan kaikki perintäkulut mukaan lukien, muttei rajoittuen, perintäkulut ja asianajajan kulut. Sallin teidän veloittavan luottokortiltani kaikki maksamattomat maksut.

10. VÄLINEEN PALAUTTAMINEN/TAKAISIN HANKKIMINEN: Sitoudun palauttamaan vuokrasoittimen tyydyttävässä kunnossa (tavanomainen kuluminen sallitaan) Vuokrasoittimen toimipisteeseen vuokra-ajan päättyessä. Etukäteen maksettu palautuslappu on saatavissa pyydettäessä. Mikäli jostain syystä jätän vuokratun soittimen palauttamatta vuokra-ajan päättyessä, sitoudun toimimaan yhteistyössä Omistajan ja sen välittäjien tai edustajien kanssa vuokratun välineen palauttamiseksi. Kaikki vuokrapalkkiot peritään vuokrasoittimen palauttamisen yhteydessä.

11. MYÖHÄSTYNYT MAKSUSUORITUS/MYÖHÄSTYMISMAKSU: Jos mikä tahansa tässä vuokrasopimukseen tai vuokratun esineen palauttamiseen liittyvä maksu myöhästyy yli VIISITOISTA (15 PÄIVÄÄ, Omistaja saattaa ilman erillistä ilmoitusta laskuttaa Luottokortiltani kuukausimaksut sekä kuukausittaisen 20% vuokramaksusta olevan myöhästymismaksun, kunnes tilin maksut ovat ajan tasalla. Mikäli vuokramaksu on on KAKSI (2) kuukautta myöhässä, enkä ole vastannut Vuokrasoittimen yhteydenottoihin puhelimitse/sähköpostitse, tiedostan tämän olevan taloudellisen vastuun laiminlyömistä ja että omaisuusrikoksesta raportoidaan asianmukaisille viranomaisille ja/tai perintätoimistolle.

12. KONKURSSI: Ymmärrän, että soitin tai soittimet palautetaan fyysisesti omistajalle ennen mahdollista konkurssi-ilmoitusta ja että mikäli näin ei tapahdu, katsotaan se omaisuuden varastamisyritykseksi, josta ilmoitetaan asianmukaisille viranomaisille ja/tai perintätoimistolle.

13. SOPIMUKSEN PÄÄTTÄMINEN: Tämän vuokrasopimuksen voi päättää omistaja tai minä itse olettaen, että kaikki vuokramaksut on maksettu kokonaisuudessaan ja että soitin palautetaan tyydyttävässä kunnossa, tai jos olen ostanut soittimen Omistajalta.

14. KOKO SOPIMUS: Tämä vuokrasopimus kattaa kokonaisuudessaan sopimuksen minun ja Omistajan välillä, eikä sitä voi parannella, muokata tai muuttaa muutoin kun tämän sopimuksen osapuolten allekirjoittamalla kirjallisella sopimuksella. Edustan ja takaan täten olevani täysi-ikäinen ja että olen vastaanottanut mainitun soittimen, lukenut ja/tai vastaanottanut tämän Vuokrasopimuksen kopion ja lukenut sekä täysin ymmärtänyt kaikki tähän Vuokrasopimukseen liittyvät säännöt.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Ole hyvä ja lähetä meille viesti!
022051